ANKARA / ALTINDAĞ - ALTINDAĞ PİRİ REİS İLKOKULU

ALTINDAĞ PİRİ REİS İLKOKULU

Baraj Mah. Osmanlı Cad. No 1P Altındağ ANKARA
Vizyon
İstiyoruz ki...! Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. İstiyoruz ki...! Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler eşit olduklarını ve kendilerine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bütün öğrenciler çalışma ve başarılı olmanın hazzına erebilsinler. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirlerini sevsinler ve birbirlerine yardımcı olsunlar.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda Milli Eğitimin İlkelerine uygun olarak ; Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim - öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak 21 yy ´ın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
09:00 Başlama 14;25 Bitiş
Ulaşım
447 nolu otobüs( SIHHİYE-DIŞKAPI) ile 494 nolu otobüs(KIZILAY-DIŞKAPI) hattından ulaşım sağlanmaktadır.
Baraj Mahallesi, Osmanlı caddesi No: 1-P Altındağ - Ankara
İl merkezini 13 Km, İlçe merkezini 12 Km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Beyaz bayrak projesi ( beyaz bayrak alınmıştır.) Beslenme Dostu Okul sertifikasını almıştır. okulum temiz belgesi almıştır. Sıfır Atık Belgesi almıştır.